Dutch  English

|  Wat doktoren moeten weten |     |  SuÔcide onder patiŽntes... |     |  Wetenschappelijke artikelen |     |  Besloten fora lotgenoten |     |  Openbaar forum


U bevindt zich hier:  Home   In de media    Wilde verhalen en misverstanden


 Onwetende artsen

 

 Dr. Manco Snugger is helaas
 niet de enige arts die aandoe-
 ningen, waarover hij nog nooit
 gehoord heeft, gemakshalve
 maar tussen de oren van zijn
 patiŽnten propt.

 ReGS zit wel degelijk TUSSEN
 JE BENEN en heeft niets, maar
 dan ook helemaal niets te
 maken met je psyche.

 Op de pag. Wie-Wat-Waar
 lees je meer over hoe je je
 kunt wapenen tegen onzin-
 diagnoses die je stigmatiseren
 en juist erg schadelijk kunnen
 zijn voor JAWEL... je psyche!


Wilde verhalen en HELE GROTE misverstanden

Omdat de ReGS 'seksueel getint' is, doen er allerlei indianenverhalen de ronde. Vooral de media maken zich daaraan schuldig!!

De aandoening spreekt tot de verbeelding van met name mannen. Het zijn voornamelijk ook de mannen van op sensatie-beluste-media die dit syndroom op een vaak walgelijke manier naar buiten hebben weten te brengen. Indianenverhalen over vrouwen die tot wel 800 orgasmes per dag zouden krijgen en dat nog prettig vinden ook, hebben de omzet van menig tabloid behoorlijk doen stijgen.

ONZIN, de allergrootste ONZIN!

Maar ook vrouwen met zieke geesten, die kennelijk hun moment van faam zochten, hebben de aandoening op een schaamteloze wijze in een verkeerd daglicht geplaatst.

Met name NEWS OF THE WORLD speelt daar graag op in en maakt zich met regelmaat schuldig aan schending van de integriteit van vrouwen die werkelijk lijden aan ReGS (PSAS - PGAD). Artikelen en filmpjes met deze signatuur vinden op Internet natuurlijk gretig aftrek. Niet alleen bezoekers aan pornosites watertanden bij deze volkomen uit de luchtgegrepen berichtgevingen; helaas ook argeloze Internetsurfers en zelfs artsen worden hierdoor misleid...WAARSCHUWING!!

Deze pagina bevat filmpjes en artikelen die niets, maar dan ook helemaal niets met de aandoening te maken hebben.

NOT EVEN CLOSE!

Het kan daarom juist voor vrouwen met de aandoening erg pijnlijk zijn om hiervan kennis te nemen. Desalniettemin is het de wrange realiteit en vanuit dat oogpunt draagt het bij aan de volledigheid van deze website.


KIJK... LUISTER.... LEES... HUIVER en blijf er vooral van bewust dat het hier handelt om zeer dubieuze media en er van 'authenticiteit' geen enkele sprake is!    
Goede verkoopcijfers; maar pure misleiding!


De cover van dit blad laat er geen misverstand over bestaan: Deze vrouw wordt geteisterd door honderden spontane orgasmes op ťťn dag.

NIETS IS MINDER WAAR!

Als verdedigster van de aandoening en oprichtster van de allereerste supportgroep in 2003, was en is Jeannie Allen van ongekende betekenis voor tal van vrouwen met ReGS. Het op een goede manier onder de aandacht brengen van de aandoening was ťťn van haar vele missies. Zij kon destijds (2006) niet vermoeden dat 'aardige en begripvolle' journalisten op een haast misdadige wijze misbruik zouden maken van haar kwetsbaarheid. Een walgelijke manier van journalisten om ten koste van anderen zichzelf in the picture te werken en te verrijken.

NOTE:
Gelukkig zijn de meeste journalisten integer. Maar ook ik heb inmiddels op een brute wijze kennis kunnen maken met mooipraters, bij wie enkel en alleen de kijkcijfers of oplagen tellen.

--De Italiaanse TV bijv. (Mediaset van Berlusconi) heeft mijn verhaal bij montage volledig uit de context getrokken, waardoor er een sensatieverhaal is ontstaan.

--De Nederlandse journaliste RENATE CURFS maakte het zelfs nůg bonter: Vol vertrouwen heb ik mijn medewerking verleend aan een reportage. Ook hier bleek de context, na montage, volledig zoek. Erger nog: De reportage werd ingeleid met het welbekende fragment uit de film 'When Harry Met Sally'. De scŤne waarin Meg Ryan een orgasme faket in een restaurant. TOTAAL ONGEPAST!!!! Daarnaast ging het in deze reportage primair niet meer over de aandoening zelf maar over verschillen van mening tussen artsen. Mijn getuigenis werd daartoe verknipt, misbruikt en opgeofferd aan haar drang twee artsen lijnrecht tegenover elkaar te portretteren. Deze journaliste heeft blijk gegeven helemaal niet zo'n vertrouwenswekkend en aardig persoon te zijn, waarvan zij mij vůůr de opnames echt had weten te overtuigen. Haar product overigens, blijkt zij nergens te hebben kunnen slijten; zo slecht is het. En.... dat is maar goed ook!

Johanna Vante

Ziekelijke fantaste heeft 300 orgasmes per dag en vindt haar droomprins?


70 Orgasmen pro Tag: Slechte actrice weet van aanstellerij niet meer waar zij het zoeken moet!


Lacherig commentaar op de ziekelijke fantaste: Geen research gedaan naar de ware aandoening!Door Matthew Acton (NEWS OF THE WORLD - 4 Nov 2007)  


SARAH Carmen (24 jaar):

"Het Persistent Sexual Arousal Syndrome waaraan ik lijd,
geeft mij orgasmes elk moment van de dag."


"Alles kan een orgasme in gang zetten. Zelfs mijn fŲhn geeft vreemde pulsaties door mijn hele lichaam. Als huidverzorgingsspecialiste maak ik vaak gebruik van diverse apparaten die meest van tijd vibreren en het in gang kunnen zetten. Ik heb ontdekt dat als ik nerveus ben, ik minder snel oververhit raak. Dus probeer ik soms mijn geest aan te sporen me zorgen te maken, om zo mijn orgasmes in bedwang te kunnen houden."

"Sommige van mijn vaste klanten zijn op de hoogte van mijn probleem. Maar het is moeilijk om uit te leggen aan nieuwe klanten. Ik heb midden in behandelingen gezeten dat het gebeurde en toch gewoon door moest gaan. Ik deed bij iemand een bikiniwax en dan moet je je behoorlijk kunnen concentreren en je handen kunnen stilhouden. Die van mij gaan een beetje schokkerig als ik een orgasme krijg. Ik moest maar net doen alsof ik kramp had in mijn voet. Ik stond daar te wiebelen en moest mijn gekreun smoren totdat het weer over was."

Sarah's vriend vindt haar de gelukkigste vrouw ooit, hoewel haar familie denkt dat haar gedrag soms een beetje vreemd is.

"De beste manier om te beschrijven hoe ik ben als ik bij mijn familie ben en ťťn van mijn 'momenten' heb, is dat ik me dan gedraag als Sheila uit Shameless.. Ik word dan een beetje licht in mijn hoofd en sla kreten uit om mezelf onder controle te krijgen. Ik ben er nooit echt voor gaan zitten om het mijn ouders uit te leggen; het is te gewoon bizar voor woorden. Zij denken dat ik gewoon een beetje hyperactief ben . Mijn vriendinnen vinden het fantastisch. Ik heb meer orgasmes op ťťn dag dan de meeste van hen waarschijnlijk in een jaar zullen hebben. Zij zeggen al gelukkig te zijn als hun vriendje hen Łberhaupt 'n orgasme kan bezorgen; ik krijg iedere 10 minuten een orgasme."

Toch is het ook voor Sarah problematisch in sommige relaties.

"Ik ging om met een kerel die behoorlijk egoÔstisch was. Zo was hij ook in de slaapkamer. Hij ging gewoon op zijn rug liggen en verwachtte van mij dat ik hem zou plezieren. Omdat ik in staat ben om klaar te komen zonder dat hij mij ook maar hoeft aan te raken, dacht hij dat hij niets hoefde doen om mij te plezieren. Ik vond dat gewoon lomp en niet getuigen van inlevingsgevoel. Deze relatie duurde daarom ook niet lang."

Zij heeft ook in het openbaar zeer ongemakkelijke momenten meegemaakt. Het bezoeken van luidruchtige bars of clubs zijn voor haar uit den boze. De vibraties door geluiden maken haar helemaal wild.

"We moeten leuke rustige barretjes opzoeken", legt ze uit. "Ik krijg meer orgasmes als ik drink omdat alcohol mij rustig maakt. Dus drink ik tegenwoordig niet zo veel. Het kan ook erg ongemakkelijk zijn als ik een beetje tipsy ben en mannen die mij niet kennen een praatje met me maken. Ik vind het dan erg moeilijk om het te verbergen. Het meest ongemakkelijke wat mij ooit is overkomen, was toen ik vragen moest beantwoorden aan een vrouw die marktonderzoek deed en ik onderwijl klaar kwam. Zij had in de gaten wat er aan de hand was en keek me aan alsof ik een of andere 'weirdo' was. Ik heb geprobeerd om het uit te leggen en haar verteld dat ik het ook niet kon helpen. Maar ik bloosde zo erg dat ik maar ben weggelopen."

Sarah heeft uit wanhoop over haar seksdrive zelfs een bijeenkomst voor Anonieme Sekverslaafden bezocht.

"Toen het probleem zich voor het eerst openbaarde wilde ik alleen maar seks hebben. Ik dacht dat ik seksverslaafd was. Maar als ik om me heen keek en de verhalen van anderen hoorde en hoe wanhopig verlegen zij zaten om seks, realiseerde ik mij dat ik anders was dan zij .Voor mij was het meer een middel om orgasmes te kunnen krijgen. Nu weet ik dat ik geen seks nodig heb om dat voor elkaar te kunnen krijgen."

Sarah heeft gelezen over haar aandoening en gelooft dat het bij haar mogelijk getriggerd wordt door het gebruik van een antdepressivum.
"Ik heb ondekt dat er studies zijn die zeggen dat antidepressiva en de onttrekking daaraan een effect heeft op de seksorganen. Dat zou de enige verklaring kunnen zijn voor wat mij nu overkomt. Maar ik heb ook gehoord over vrouwen die hetzelfde hebben maar waarbij het zomaar uit de lucht is komen vallen. Ik heb er met mijn dokter over gesproken en zij was erg begripvol. Maar dat was voornamelijk omdat er weinig over bekend is en nog niemand weet hoe dit te moeten genezen."

Dankzij het begrip van haar goede vrienden en collega's kan Sarah nu leven met haar PSAS.

"Ik heb geluk gehad met zoveel aardige mensen om me heen die begrijpen dat dit soms een probleem voor me is en het soms ongemakkelijke situaties kan opleveren. Als ik met iemand praat moet ik me concentreren op iets triests of op iets wat me bezorgd maakt, opdat ik niet wordt meegesleept."

Gedurende dit 40 minuten durende interview, bekende Sarah ons 5 orgasmes te hebben gehad. Jaren van omgaan met dit probleem betekent dat Sarah het soms aardig goed weet te verbergen. Haar stem slaat soms hoog over en soms zit zij even op een verkeerd spoor en moet voor een paar seconden helemaal stoppen met praten. Zij zegt deze ongemakkelijke situaties te verbloemen door te hoesten.

"Maar het is ook fijn om zoveel opwinding te ervaren iedere dag! Het is vreemd, het kwam ooit nergens vandaan. Dan kan het ook zomaar weer verdwijnen. Dus maak ik er het beste van zolang het nog duurt."

 Terug naar top                                                  Sitemap
Home
 * Home
 * Ontdekking van het syndroom
 * Wilde verhalen en misverstanden

Wat is PGAD/ReGS
 * Een stukje geschiedenis
 * Onderzoek
 * Wat is het en wat niet
 * Over behandelingen

Vrouwen vertellen
 * Johanna
 * Iris
 * Danilla
 * Nog meer verhalen
 * Jouw verhaal hier?
 * Mijn Geheim - Baukje

Vraag & Antwoord
 * Stel een vraag


De gastpagina van
 * Acupunctuur Ammerlaan
 * Uw gastpagina hier?

Doktoren en Behandelaren
 * In Nederland en BelgiŽ
 * Wereldwijd

Wat doktoren moeten weten
 * Wat doktoren moeten weten
 * Bronnen/Artikelen
 * SuÔcide onder patiŽntes...

Nederlandstalige forums
 * Besloten psas-forum
 * Openbaar forum

Engelstalige forums
 * Besloten forum 1
 * Besloten forum 2
 * Openbaar forum


Info voor Lotgenoten
 * Wie - Wat - Waar?
 * Tips & Trucs
 * Aanmelden besloten fora

In de media
 * Bladen en kranten
 * TROS Nieuwsshow 2009
 * TROS Nieuwsshow 2008
 * AVRO De Praktijk
 * VRT Radio 2 BelgiŽ
 * Radio 538 Evers
 * Video ABC Australia
 * Video ABC 20/20
 * Meer video's

Laatste nieuws
 * Laatste nieuws

Contact
 * Alle contactgegevens


Johanna Vante
 * Johanna Vante's Guest Sites

Interessante documenten
 * Artikelen


Wetenschappelijk onderzoek
 * Wetenschappelijk onderzoek


Overige
 * Disclaimer
 * Privacy Policy
Volg ons op:     Facebook |     |  Bezoek het openbare   Discussieforum  |     |  Volg ons op:    Twitter
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CopyRight 2006 - 2019 psas.nl |    | All rights resereved |    | Webdevelopment - Design - Content - Text - Research: Johanna Vante (Netherlands)